Пошук за найменуванням

Пошук за розмірами

Внутрішній діаметр, мм:
Від:
До:
Зовнішній діаметр, мм:
Від:
До:
Висота (ширина), мм:
Від:
До:

Промислові підшипники: Особливості та принцип роботи

Сучасне обладнання різного напрямку не може повноцінно функціонувати без маленької, але дуже важливої деталі, а саме підшипників. Ринок може предоставити промислові підшипники у великій різноманітності, особливості та параметри яких залежать від умов експлуатації та призначення елемента.

Такі комплектуючі мають широку сферу застосування: від машинобудування та металургії до енергетики.

Промислові підшипники Що це?

Промислові підшипники

Ця малогабаритна запчастина є ключовою деталлю численних механізмів. Головне завдання підшипника - це зменшення рівня тертя між статичною і рухомою частиною техніки.

Підшипники промислової конфігурації найчастіше необхідні підприємствам, що спеціалізуються на виготовленні медичної техніки, переробці чи створенні кольорових металів тощо.

Підшипники мають підвищену міцність, витривалість і механічну стійкість. Ця невелика деталь здатна витримувати регулярні навантаження. Усе це найкраще характеризує саме поняття «підшипник».

Принцип роботи

Промисловий підшипник виконує роль часткової опори, яка формує упор, що підтримує вісь, вал та інші рухомі елементи. Причому задається та дотримується певний показник жорсткості. Підшипник працює за принципом прийняття та передачі всіх навантажень від вузла, що знаходиться в русі, на інші деталі конструкції.

Крім того, ці комплектуючі здатні:

  • зафіксувати потрібне положення у просторі;
  • задати лінійний рух;
  • забезпечити обертання чи кочення з невеликим рівнем опору.

Які бувають промислові підшипники

Цей конструктивний елемент представлений у великій різноманітності, яку можна розділити на кілька категорій залежно від:

  • виду навантаження (комбіновані моделі, радіальні конфігурації, упорні);
  • кількості рядів кочення (багаторядні різновиди; одно- або дворядні варіації);
  • типу тіла кочення (роликові чи кулькові підшипники).

Ще одна класифікація визначається конструктивними параметрами: підшипники кочення або ковзання. Це є ключова класифікація, за допомогою якої слід розглядати особливості кожної товарної одиниці.

Інтернет-магазин podshipnik.biz.ua представляє до вибору великий асортимент якісних промислових підшипників імпортного виробництва (CRAFT, SKF, CX, BASIS, MEGADYNE та багато інших) будь-якого виду для вирішення широкого спектру завдань.

Наші контакти:

Україна, м. Черкаси
(067) 185-78-97, (095) 756-34-54
podshipnik.biz@ukr.net
Інтернет-магазин підшипників, купити підшипники не дорого в Україні. Розробка та просування сайту - seo-city.org